Betonghåltagning för nya fönster i Stockholm

19 maj 2021 jonas_olsson

Ett hus i betong med stora fönsterpartier är något av det vackraste du vet. Men just nu känner du dig lite som Askungen före balen. Ditt hus behöver fixas och moderniseras och du vet inte ens var du ska börja. Bara tanken på att dra på jobbhandskarna och gå loss på väggen med en slägga får ditt nackhår att resa sig. Vilket också är tur, för det kan skapa stora skador i övriga konstruktionen om du inte vet vad du gör.

Så en dag bestämmer du dig till slut. Nu ska det bli av. Du slår upp din laptop och söker på Betonghåltagning i Stockholm. Och vips får du upp ett förslag på ett företag som du tycker låter perfekt för dig. Nu är det bara att planera exakt vilken typ av glasparti du vill ha och därefter kontakta håltagarna. Kanske kan du få ett ljusare hem och en snygg övergång till trädgården redan till den kommande sommaren.  

 

 

Litet blir stort

Modet ändrar sig titt som tätt, även när det gäller hus. Men i stort sett har ändå allt med ett hus sin funktion. De mindre fönstren i äldre hus har skapats för att ge ett ljusinsläpp men samtidigt läcka ut så lite varmluft som möjligt. Fönstren var ju inte så välisolerade tidigare om åren, som de är nu. För nu kan du få ett isolervärde som mer eller mindre är lika bra som dina väggar. Åtminstone är de inte en punkt som du behöver oroa dig över.

Därför kan du få precis de stora glaspartier, eller fönster, som du önskar dig. Kanske vill du ha en hel vägg som du kan dra åt sidan. Eller så väljer du dubbla altandörrar med fasta glaspartier på var sin sida. Tänk att sitta där innanför med en god bok medan vinterstormarna rasar på utsidan.