I behov av att hyra mark i Stockholm med hög säkerhet?

11 november 2021 Cecilia Olsson

editorial

Finns det inte tillräckligt med plats på företagets mark för allt som krävs inom verksamheten så kan man ibland behöva leta efter mark att hyra någonstans i nära anslutning till företagets säte. Det kan dock vara lättare sagt än gjort på platser som exempelvis Stockholm där det känns som att varje liten plätt är upptagen. Har man ett företag som är i behov av att hyra mark i Stockholm med omnejd så finns det trots allt en lösning på problemet. Cirka 30 minuter utanför Stockholm hittar man nämligen D.A. Mattsson. 

Hyr mark med service inkluderad 

D.A. Mattsson har olika sorters ytor tillgängliga för uthyrning, vilket gör att man kan lösa sitt problem om man har brist på mark. D.A Mattsson erbjuder dessutom bra service till sina hyresgäster vilket gör att man bland annat kan anlita hjälp med lastning och lossning. Det kan man spara massor av dyrbar tid på eftersom man inte behöver ta sig till och från platsen själv. 

image

Olika ytor för olika behov

De olika ytorna som D.A. Mattsson har att erbjuda är allt från öppna grusade ytor till inhägnade asfalterade ytor med el, vatten och avlopp. Ytorna finns dessutom i flera olika storlekar. Man kan vara väldigt trygg med att området är säkert eftersom det är inhägnat och det sker bevakning dygnet runt. På plats finns kameror samt patrullerande vakter och hundar som hela tiden håller koll på området. Det gör att man som hyresgäst kan känna sig väldigt trygg. 

God service och underhåll på flera plan

Förutom att man kan känna sig lugn tack vare den höga säkerheten så ingår även service som vaktmästeri, underhåll och snöröjning. D.A. Mattsson ansvarar såklart också för underhåll och snöröjning av till- och påfartsvägar. Är man i behov av att hyra mark där man själv inte vill behöva sköta saker såsom underhåll och säkerhet så är D.A. Mattsson rätt ställe att vända sig till.