Köp en padelbana och få hemmaplansfördel

22 juli 2021 william_eriksson

Prestigen i padel ska inte underskattas. När du står där på banan och spelar mot dina motspelare finns det ingenting annat i hela världen. Det är som att tid och rum har stannat enbart för att bevittna det ögonblick när du står öga mot öga mot två konkurrenter på andra sidan nätet. Det är nu träningen ska betala av sig. Det går ett par bollar, och du inser snabbt att du inte har en chans. Träningen har inte räckt. Du är inte på den nivån du vill vara. 

Du hade velat komma till padelbanan varje dag, men den är uppbokad så ofta att det inte går. Dessutom blir det många utgifter. En bättre investering hade varit om du hade kunnat köpa en padelbana och ha den hemma på din egen tomt. Då hade du kunnat ägna varenda vaken sekund med att få in dina tillslag, returer och precision. Du hade kunnat förbereda dig till att vara på topp och få revansch mot dina rivaler. 

 

Status och motion

Att köpa padelbana kan bli den investering som gör att du kan kompensera för ett liv av sportsliga besvikelser. Äntligen har du hittat någonting du är bra på, och med obegränsade resurser för att kunna spela och träna kommer dina motståndare inte ha en chans.  

Dessutom får du en egen hemmaplan. En padelbana som du har köpt själv och tränat på är en padelbana som du lär känna. Som du blir bekväm med. Om du förlägger framtida turneringar här på din hemmaplan har du dessutom ett direkt övertag på dina motståndare innan matchen ens har börjat. 

Så, om du har ett par hundratusen över på kontot ska du helt klart unna dig att köpa padelbana. Förutom att det är en cool statusgrej så ger det dig trots allt en hel del träning också. Att röra på sig är alltid bra.